Free cookie consent management tool by TermsFeed
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2024

Adriana Żurawska

Adriana Żurawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podchodziłam do prawa jazdy w liceum, i nie udało mi się - nawet nie podchodziłam do egzaminów bo kompletnie nie czułam się na siłach. Po 10 latach wróciłam do tematu i zdecydowałam się na OSK Kameleon, ponieważ z innymi OSK w Otwocku miałam zle wspomnienia. ZDAŁAM i już następnego dnia jeżdżę sama, nie boję się, czuję się pewnie, wiem że zostałam nauczona nie „”byle zdać” ale tak żeby być odpowiedzialnym kierowcą i bez stresu radzić sobie w sytuacjach drogowych. Polecam z całego serca ♥️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i zaufanie. Z całego serca staramy się uczyć Was sprawnie i bezpiecznie poruszać się w ruchu drogowym. Super, że wspólnie osiągnęliśmy ten cel

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.04.2024

Judyta Jesiotr

Judyta Jesiotr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam ♀️ z całego serca polecam szkole KAMELEON. Zdane za 1 razem, instruktorka Ania super kobieta. ❤️Takiej to ze świecą szukać.Gorąco polecam! Moja przygoda z robieniem prawa jazdy zaczęła, się 6 lat temu w innej szkole! po paru chyba 4 negatywnych egzaminach poddałam,się i stwierdziłam to nie dla mnie po tym długim czasie podjęłam decyzję że wracam. Najwidoczniej wtedy nie byłam gotowa, tym razem wybrałam OSK KAMELEON i po wyjeżdżaniu parunastu godzin udało się i to za 1 razem! Jeśli ktoś ma podobną sytuację do mojej nie zwlekaj i zapisuj się pozdrawiam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i wybór naszego OSK. Gratulujemy sukcesu i do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2024

Amelia Jarosiewicz

Amelia Jarosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak Szkoła Jazdy to bez zastanowienia KAMELEON. Przyszłam na kurs podstawowy i egzamin zdany za PIERWSZYM. Super podejście do kursanta i całej nauki, wszystko zostaje dokładnie wytłumaczone. Przekazane cenne rady i uwagi. A to wszystko odbywa się w sympatycznej atmosferze zarówno u Pani Ani jak i Pana Kuby.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2023

Beata Kowalska

Beata Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, wspaniali instruktorzy, szczerze polecam każdemu lepszej w Otwocku nie znajdziecie na pewno !! Super podejście, ogromne doświadczenie i profesjonalizm w jednym (Pani Ania) osobą o wielkim sercu ❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.09.2023

Oskar Wiącek

Oskar Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony, Pani Ania ma dobre podejście do kursanta i duże doświadczenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2023

Kacper Sokołowski

Kacper Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła, polecam każdemu indywidualne podejście do kursanta, na spokojnie i profesjonalnie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2023

Dominika Łypka

Dominika Łypka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 30 godzin przeszłam od śmiertelnego strachu przed jazdą do bezbłędnie zdanego egzaminu. Z żadnym innym instruktorem nie dałabym rady, dziękuję <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.04.2022

Ewelina Wojciechowska

Ewelina Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor mega cierpliwy,potrafi dobrze wytłumaczyć tak łopatologicznie ???? jak ja dałam radę zdać to każdy może to zrobić.Polecam w 100% dla mnie 10/10

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2021

Sylwia Kurasz

Sylwia Kurasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli wybrać sie na kurs to tylko do OSK Kameleon, szkoła numer jeden w Otwocku.  Kuba, instruktor na poziomie premium dla niego nie ma rzeczy niemożliwych! Potrafi swoja wiedzą i zaangażowaniem, sprawić ze jazdy to nie tylko nauka ale tez przyjemność. Człowiek z pasją o wspaniałym podejściu do kursantów. Zaraża optymizmem, spokojem i chęcią. W jasny i klarowny sposób wytłumaczy, powtórzy, z ogromną cierpliwością do wszystkiego. Plusem są elastyczne godziny jazdy, samochód na egzaminie ten sam co na kursie oraz jego obecność. Można śmiało powiedzieć, że właściwy człowiek na właściwym miejscu! Ogromnie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo się cieszę, że mogłem pomóc. Gratulacje. Uwielbiam kiedy kursanci mają tak poważne podejście do tematu. Życzę dalszych sukcesów ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2021

Margarita Lubańska

Margarita Lubańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ładna szkola atrakcyjna cena Profesjonalny instruktor Bardzo dobrze uczę dobra atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo mi miło. Dziękuję

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2021

Margo Lubańska

Margo Lubańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola i bardzo przyjemny instruktor dużo Mi nauczył

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cała przyjemność po mojej stronie. Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2021

Marzena Labudda

Marzena Labudda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie nr 1 w Otwocku. Atmosfera miła i sympatyczna .Polecam wszystkim opornym . Nauka z Panem Jakubem to czysta przyjemność

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdeczne dziękuję i pozdrawiam